Perdele de dormitor care te liniștesc

perdele dormitor

Dormitorul este oaza de liniște a casei, unde toate elementele trebuie astfel proiectate ca să-ți ofere o odihnă cât mai profundă. Un om obișnuit, care lucrează zi de zi, are nevoie de cel puțin 8 ore de somn ca să fie pregătit pentru următoarea zi de efort.

În dormitor nu se acceptă elemente de design perturbatoare, culori stridente care deranjează psihicul. Perdelele în dormitor trebuie să fie de culori neutre, pastelate, fără contraste intense cu draperia.

Draperia este recomandată să fie netransparentă, ca să mențină întunericul și în plină zi. Astfel vei putea dormi și în timpul zilei la nevoie. În dormitor nu este recomandat să fie multă mobilă, un pat, noptiere și un dulap de haine este suficient, oricum nici așa nu prea rămâne prea mult spațiu. Covorul ales merită asortat cu perdelele și  draperiile din dormitor.

Recomandăm într-o singură culoare, cu modele simple, important e să fie moale, pufos, să amplifice senzația de cald la atingere. Dacă nu-ți place covorul, poți alege mochetă, care la fel de bine îți va satisface toate cerințele.