Combinator asigură recoltă bogată

combinator

Având în vedere, că există foarte multe tipuri de pământ, este nevoie de utilaje agricole de calitate superioară pentru prelucrarea terenurilor. Un combinator contribuie la mărunțirea și pregătirea pământului pentru o cultivare bogată. Rezultatul lucrării cu acest utilaj agricol de calitate superioară este o cantitate potrivită de pământ întors și asigurarea solului umed.

Acestea pot asigura performanță la adâncimi de până la 18 centimetri. În cazul unui combinator modern, fabricat de compania Satex România lățimea de lucru poate varia între 2,5 și 7 metri, iar organele de lucru sunt amplasate la 10 centimetri unul de celălalt.

Achiziționarea unui combinator performant este investiție excelentă, pe care fiecare fermier ar trebui să o facă. Utilajele agricole tractabile ale companiei Satex pot fi văzute în orașul Săcuieni Bihor, unde sa află depozitul, dar și online, pe site-ul satex.ro. Deci dacă doriți lucru mai ușor și cu mai mare rezultat, cumpărați un combinator modern de la acest fabricant!