Vitamina B17 lupta cu boala

Probabil in fiecare familie s-a intamplat cazul tragic, ca cineva a fost diagnosticat cu cancer, dar nu s-a mai putut trata, si am pierdut un membru al familiei. Dar cancerul, daca este diagnosticat in timp, si se trateaza ori prin tratamente traditionale, ori cu cele alternative, de exemplu cu vitamina B17, poate fi invins.

Aceasta vitamina se gaseste in samburele de caise, si dupa extragerea din acesta se fabrica sub forma de tablete si injectii. Astfel poate deveni un tratament eficient impotriva cancerului, mai ales, daca este utilizata impreuna cu vitamina C injectabila si cu solutie de bicarbonat.

Vitamina B17 nu inlocuieste tratamentele traditionale pe baza de chemioterapii si radioterapii, dar se poate utiliza si simultan cu acestea. In aceste cazuri, diminua efectele secundare daunatoare ale tratamentelor prescrise de medici, dar totodata actioneaza si ea frumos. Vizitati pagina noastra web, unde veti gasi absolut toate informatiile despre vitamina B17, despre utilizarea si pretul ei.