Traverse hol la dimensiunea dorită

Holul este un spațiu care se murdărește foarte ușor datorită rolului lui în casă. Indiferent din ce direcție vii sau pleci, doar prin hol vei putea ajunge. Holurile din această cauză sunt foarte greu de amenajat, trebuie luat tot timpul în calcul, că toate elementele de design să sprijine utilitatea spațiului, nu să îngreuneze.

Deci începând de la pardoseală până la pereți, totul trebuie să fie ușor de întreținut, ușor de reparat sau schimbat. Pentru acest lucru s-au dezvoltat covoarele tip traversă. Acest covor se fabrică la lungimi mari și se oferă către clienții en-gros în role de 50-100 metri lungime.

Traversa care putem achiziționa din magazinele Diego este de cea mai bună calitate. În funcție de necesitate se poate alege din traverse cu lățimi diferite, începând de la 80 cm. Pentru a putea potrivi mai ușor în design-ul holului, traversele se pot cumpăra în mai multe culori și modele.

Unele modele sunt confecționate din materiale extra rezistente, pentru a putea fi folosite și în mediul exterior. Pentru fixarea acestor covoare se pot achiziționa accesorii specifice pentru montaj.